Om os

Om os


Vendsyssel Helseskole tilbyder uddannelse og efteruddannelse indenfor helse. Vi er beliggende i Hjørring i Nordjylland. Selve skolen har eksisteret i 19 år i Sindal, hvor Ebba Thomsen tidligere fungerede som skoleleder. Fra og med januar 2014 overtog Rikke Bøggild hvervet som skoleleder og skolen flyttede således fra Volstrupvej til Idræts Allé 45 i Hjørring. Således flyttede også alle uddannelser, elever og undervisere fra Sindal til Hjørring for at fortsætte. 
 
Skolens formål er :

• At tilbyde seriøse alternative uddannelser.
• At arbejde for respekt omkring alternative uddannelser/behandlere.
• At ligge vægt på øget livskvalitet, ved at støtte den enkelte i hans/hendes udvikling.
• At arbejde for anderkendelse af alternative behandlingsformer.

Alle, der har taget en uddannelse fra Vendsyssel Helseskole opfylder krav fra Told/skat om momsfritagelse (vedtaget 1999). Ligeledes lever alle uddannelser op til krav til at kunne kalde sig registreret alternativ behandler RAB (vedtaget 2004). Uddannelserne indeholder anatomi/fysiologi og sygdomslære på sygeplejeplan med henholdsvis 200- og 100 timer. Den primære behandlingsform zoneterapi/massage/kinesiologi er fra 270- til 400 timer. Indhold eks. zoneterapi, kost, vitaminer/mineraler, meridianlære, kinesisk filosofi, oriemtalsk diagnose, psykologi, klientbehandling, førstehjælp og egen behandlingsforløb.

Terapeuten er med en bred uddannelse og erfaring klar til at modtage klienter med mange forskellige problemstillinger. En del terapeuter tager flere uddannelser, og fortsætter hermed deres egen udvikling, dette beriger naturligvis deres tilbud til klienterne og hermed muligheder for at skabe sig en levevej som alternativ behandler.

Den alternative behandler er "klædt på til" og arbejder gerne sammen med det etablerede sundhedssystem med klienten i fokus.

Også du fortjener et liv med så få begrænsninger som muligt.

Rikke Bøggild Skoleleder
4043 2816
4043 2816
Nyhedsbrev