fredag den 4. oktober - søndag den 6. oktober
Indre Barn og Essens (17 RAB point)
Tidspunkt: 10.00-18.00

Et Indre Barn og Essens kursus henvender sig til dig, der er åben for muligheden af, at en stor del af de udfordringer du møder som voksen, har sine rødder i din barndom. Du kan f.eks. have følelser af forladthed, angst, ensomhed, skyld, mindreværd eller opleve gentagne problemer i dit parforhold. Mødet med disse udfordringer kan samtidig fungere som åbninger til din indre kerne, din Essens.
Ved at genkende og begynde at tage omsorg for det indre barn, starter en healingsproces og der skabes derved en større kontakt til vores ressourcer såsom livsglæde og kreativitet, samt en kontakt til vores dybere kerne.

Indhold
Ved hjælp af forskellige meditationer og healingsteknikker skaber vi plads til at det ofte intense arbejde med barndomstemaer kan integreres både kropsligt, følelsesmæssigt og spirituelt.
 Du vil få mulighed for, at skabe kontakt til dine oprindelige følelser, det kan være sorg, vrede, angst, kærlighed eller glæde.
Dette giver en befrielse og forøget energi, samtidig med at der åbnes op for en forståelse af hvordan denne evt. blokerede energi eller følelse har været med til at styre dit liv. Samtidig vil du lære hvordan du som voksen kan tage vare på dit indre barn i dit daglige liv og hvordan barnet kan inspirere til et mere levende og spontant voksenliv. Et liv som er mere i overensstemmelse med din Essens.

Undervisning:

D. 4. oktober kl. 19.00-22.00

D. 5. oktober kl. 10.00-18.00

D. 6. oktober kl. 10.00-16.30

Undervisere:
Christo Blaak og Anjee Gitte Carlsen
Mere info om Christo og Anjee samt kurset her:

Pris kr. 2.500,00
Der betales kr. 500,00 ved tilmelding. Ca. 4 uger før kursus start modtager du en faktura på restbeløbet.
Gennemføres kurset ikke pga for få tilmeldinger får du selvfølgelig tilmeldingsbeløbet retur.

Tilmeld dig her: