Zoneterapi Uddannelsen

Velkommen til en grundig, komplet, faglig stærk og personlig udviklende Zoneterapi Uddannelse.

NYHED!!! Zoneterapi uddannelsen er nu modulopdelt i 4 moduler, og du binder dig kun til 1 modul ad gangen.

EKSTRA!!! Du får GRATIS et ekstra kursus med omkring Hormonelle Ubalancer og Zoneterapi, når du har betalt for alle 4 moduler. Kurset ligger sammen med modul 4.

Nyt Aftenhold Modul 1 starter Onsdag d. 9. januar 2019

Undervisning: Holdstart Januar 2019:
Aftenhold: Onsdag kl. 16.30-21.30 samt 3-4 weekender i løbet af uddannelsen.

HUSK når du har gennemført en uddannelse på Vendsyssel Helseskole, så får du rabat på den næste uddannelse, som du vælger på Vendsyssel Helseskole.

Der kommer elever fra hele Nordjylland. Der kommer eksempelvis elever fra Aalborg, Nørresundby, Brovst, Aabybro, Pandrup, Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn, Dronninglund, Sæby, Skagen, Hirtshals, Løkken m.m. På sidste hold var der elever ned til Hadsund området, så ring eller skriv endelig og få mere information.

Zonterapi uddannelsen består af 4 moduler.

Du binder dig kun for 1 modul ad gangen, men de skal tages i rækkefølge.
For at blive RAB godkendt Zoneterapeut skal du gennemføre alle 4 moduler.

Indeholdt i modulerne er udover Zoneterapi også de supplerende fag som Øreskupunktur, Kost, Vitamin- og minerallære, Qi gong/Tai Chi, Orientalsk Diagnose, Klinikdrift, Psykologi samt Massage.

Hvis du ikke har merit for Anatomi/Fysiologi og Sygdomslære skal du have bestået disse fag for at blive RAB godkendt.

Uddannelsens Opbygning:

Du kan komme i gang med Zoneterapi Uddannelsen for kun kr. 8.800,00.

Uddannelsen er opdelt i 4 moduler, og du binder dig kun for 1 modul ad gangen.

Modul 1: Pris kr. 8.800,00. Kan betales i rater.

Zoneterapi Basis
Alle systemer læres + rygmassage

Modul 2: Pris kr. 11.800,00. Kan betales i rater.

Meridianlære, 5 element
Psykologi
Kost, Vitaminer & Mineraler med Frede Damgaard Del 1 (weekend lør-søn)

Modul 3: Pris kr. 13.800,00. Kan betales i rater.

Biopati, Kost, Homøopati
Kinesiologi
Orientalsk Diagnose med Peer Heissel
Psykologi
Kost, Vitaminer og Mineraler med Frede Damgaard Del 2 (Weekend lør-søn)
Øreakupunktur (weekend fre-søn) ELLER
Ansigtsreflexologi (weekend fre-søn)
Journal
OBS Du vælger selv, om du vil have Øreakupunktur eller Ansigstreflexologi.
Hvis du ønsker både Øreakupunktur og Ansigtsreflexologi får du selvføgelig
det andet kursus til en favorabel pris.

Modul 4: Pris kr. 15.600,00. Kan betales i rater.

Supervision, Journaler, Behandlingsplaner
Klinikdrift+Markedsføring
Qi Gong/Tai Chi
HelkropsMassage (weekend lørdag)
Skriftlig eksamen
Mundtlig og Praktisk eksamen

+ Ekstra kursus omkring Hormonelle Ubalancer og Zoneterapi (18 timer)
Frivilligt om du ønsker at deltage, da det er et ekstra tilbud og helt gratis for dig, som har tilmeldt dig og betalt for alle 4 moduler.

Du kan betale hele uddannelsen i lige store rater - der betales kr. 1.500,00 ved tilmelding og 20 rater á kr. 2.550,00.

Velkommen til en Grundig, Komplet, Faglig stærk og Personlig udviklende Holistisk Zoneterapi Uddannelse.

Zoneterapi Uddannelsen Modul 1-4 samlet antal timer

305 timer Zoneterapi Teori og Praksis, Kinesisk Filosofi, Meridianlære, Organuret, 5-Element, Kinesiologi, Journalføring, Klinikdrift, Supervision
 50 timer Psykologi
 40 timer Kost, Vitaminer og Mineraler samt Urter og Homøopati
 20 timer Øreakupunktur ELLER Ansigtsreflexologi - du vælger selv :-)
 15 timer Orientalsk Diagnose
 15 timer Biopati
 15 timer Markedsføring og opstart af klinik
 12 timer Qi Gong/Tai Chi
   8 timer Helkropsmassage
480 timer Ialt
+ 18 timer Ekstra kursus omkring Hormonelle Ubalancer og Zoneterapi
(gratis for dig, som har tilmeldt dig og betalt for alle 4 moduler)

498 timer ialt.
Zoneterapi Uddannelsen afsluttes med skriftlig og mundtlig eksamen.

Hvordan virker Zoneterapi og hvorfor ?

Zoneterapi er en meget gammel behandlingsform, der har flere tusinde år gamle rødder tilbage til Kina og andre lande i østen, de Nord- og Mellemamerikanske indianere og fra Ægypten – Faktisk nåede Zoneterapien først til Danmark i 1970´erne.

Zoneterapi anvendes som et middel til at genoprette kroppens balance og til at sikre kroppens funktioner. En ubalance viser sig ved sygdom– og da kroppen er et meget komplekst system, vil en dårlig funktion ét sted skabe en ubalance i helheden. Dette helhedssystem er grundlaget for teorien om zoneterapi.

Zoneterapi er en behandlingsform hvor vi via tryk på zonerne under og ovenpå fødderne kan opnå en stabiliserende effekt på væv og organer overalt i kroppen . Der findes under fødderne et fuldstændigt ”billede” af kroppen – hvert område og organ i kroppen har altså en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone.

Ømhed i en reflekszone hænger sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan Zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion og derved oprette kroppens balance.

Zoneterapi nedsætter spændinger og stimulerer blodomløbet, samtidig med at der sker en stimulering af energistrømmene i kroppen, hvorved der skabes ny energi og livskraft til hele organismen.

Med en Zoneterapeut Uddannelse får du et fantastisk redskab til at kunne behandle klienter ud fra et stort holistisk billede. Du lærer at kostterapi, psykologi, biopati, kinesisk filosofi og meget mere er vigtige redskaber i dit arbejde som terapeut. Du lærer, at ethvert menneske har brug for individuel behandling, du lære, at kunne støtte netop dine klienter ud fra hjælp til selvhjælp til et liv med så få begrænsninger som muligt.
Rikke Bøggild Skoleleder
4043 2816
Tilmelding til Zoneterapeut Uddannelsen Ja tak til brochure om Zoneterapi Uddanenlsen
Tilmelding til informationsmøde d. 5. december 2018